Hartelijke welkom op de Yoeckydoe's website !  Ik ben Heike Knockaert en woon te Leopoldsburg  in de provincie Limburg, België. Het Bull Terriër virus heeft mij  te pakken sinds de begin jaren '90. Een Bull pure sang, zo mooi zo eerlijk,....het is inmiddels een alles overheersende passie !! In 1993 is de kennelnaam “Yoeckydoe’s” toegekend. Mijn kennel heeft als doel gezonde en mooie Bull Terriers te fokken die de rasstandaard zo dicht mogelijk benaderen ,zonder extremen. Evenwichtige honden die zowel in de familie als op show tot hun recht komen doordat ze vrij en vrolijk zijn is onze betrachting.

 

Mijn honden worden voordat ze ingezet worden in de fok, getest op hart, nieren, patella en gehoor. Gezondheid en welzijn gaat boven alles ! Bij Yoeckydoe's vind je geen eenzame kennel opsluiting, maar bulletjes die samen leven in groep(en) met mij en onze Sphynxen (naaktkatten). Verder vind ik het uiterst  belangrijk dat de pups en honden een goede socialisatie krijgen zodat ze alle situaties perfect aankunnen. Mijn bullen kennen de hondentaal  door en door omdat ze goede moeders hebben die hun pups dat reeds bijbrengen vanaf de geboorte. Bij het latere socialisatieproces krijg ik de hulp van de andere honden en zelfs de Sphynxjes steken hier een handje toe.

 

Voor ernstige Bull Terrier liefhebbers maak ik graag (na telefonische afspraak) wat tijd vrij. U bent steeds welkom om mij en mijn honden een bezoekje te brengen.

 

Via deze website wil ik U graag kennis laten maken met mijn honden. Neem rustig de tijd  om de Bull Terrier echt te leren kennen. Want dit hondenras is meer dan de moeite waard !

 

Aarzel niet om me te contacteren voor verdere vragen.

 

Alvast bedankt voor uw bezoek en ....veel surfplezier !

Vriendelijke groeten

______________________________________________________________________________________________________________________

Honden en poezen kunnen het perfect met elkaar vinden (foto : Pieterke & Lina)

De basis van mijn kennel :

Eileen Imperator

De bewaker van de Yoeckydoe's clan

Onze Centraal Aziatische Ovcharka :

Chachar Karolinus–Wers "Cygan"

 

______________________________________________________________________________________________________________________

+ 32 (0)11/346088